NL
FR
EN

Genius technology solutions

creative and innovative IT since 1999


Genius

Genius, gestart in 1999 als computer leverancier aan de KMO, levert vandaag sleutel-op-de-deur technologie oplossingen. Zowel hard- als software oplossingen. Software maatoplossingen zijn haar niet vreemd, evenmin het ontwerp en bouwen van hardware componenten wanneer het project dit vereist. Van analyse en projectmanagement naar productontwikkeling, van installatie tot dienst na verkoop.

Genius levert complete kantooroplossingen; van een telefoonaansluiting en telefooncentrale tot een internetaansluiting en IP telefonie, van printserver tot webserver, van printer tot computer, copiers en scanners.
Genius bouwt dan wel geen eigen servers of computers maar zorgt wel dat de hardware dat zij levert performant acteren in het high-capacitive netwerk dat zij bouwt.

Geen oplossing zonder software.
Elke onderneming of organisatie heeft de behoefte om hun work-flow te vertalen met een computer systeem, boekhouding en facturatie, van aankoop- tot verkoopbeheer, van offerte tot toonbankverkoop. Genius biedt voor elke organisatie tot 250 gebruikers een gepaste oplossing op maat. Of het nu gaat om een verzorgde website, het beheer van de email en de agenda, het maken
van een offerte, het scannen en uitleveren van de goederen of het maken en betalen van de factuur.

Genius voorziet in de permanente ondersteuning van haar installaties met een servicedesk die tijdens en na kantooruren, evenals in het weekend beschikbaar is.

Genius kiest voor sterke partners zoals Lenovo, Belgacom en CCV.
Onze certificaties, "Microsoft certified partner" en "VMWare professional partner" toont aan dat wij thuis zijn in elk type netwerk, wij richten ons hoofdzakelijk op de zakelijke markt.

Als "IBM Business Partner" staan wij garant voor een professionele ondersteuning van elk computerpark.
Als "CCV Premium Provider" en "Isabel Business Partner" toont Genius een betrouwbare partner te zijn voor al uw elektronisch betalingsverkeer.

Nico Deleu, oprichter