NIEUWSFLASH

gticket-ATM-news-vtm-2-10-2015scoops-play-digital-signagegticket-mobile-app-android-iosnew-bisy-software-by-geniusfilmtheater-choosing-for-gticketgenius-gticket-mobile-admittancecityscoop-choosing-for-gticketcompeso-partner-visit-2012wvi-bisy-kiosk-project-softwaregenius-gecertificeerd-voor-ccv-unattended-outdoor-terminalutopia-kiest-voor-genius-gticketgenius-bedrijvencontactdagen-7-8-december-interactive-beamergenius-openbedrijvendaggenius-ccv-vx810-certifiedinteractive-projection-by-geniuswvi-bisy-kiosk-project-kiest-voor-genius-supportimagix-kiest-voor-gticket-onlinesalesimagix-introduceert-de-carte-cimagix-kiest-voor-ccv-posimagix-kiest-voor-genius-gticketgenius-gecertificeerd-voor-ccv-pos-belgie-en-nederland

betaalverkeer

Elektronisch bankieren is populair. Met de cheque betalen we allang niet meer en ook de papieren overschrijving raakt stilaan uit de mode. Als business partner van Isabel en CCV integreert Genius hoge boekhoudkundige performantie binnen uw bedrijf.

meer informatie

software

Genius biedt naast maatwerk, ook standaard software die u veel werkcomfort geven. Als verdeler van C-Logic bieden wij administratieve oplossingen aan. De C-Logic Venice suite: boekhouding, facturatie en stock, kwaliteit van de bovenste plank.

meer informatie

infrastructuur

Genius installeert en onderhoudt netwerken en servers, met een sterke focus op consolidatie en virtualisatie. Wij analyseren en structureren eerst uw wensen en noden.
Daarna bieden we de optimale IT-oplossing

meer informatie

ticketing

Genius bouwde de voorbije jaren aan een totaaloplossing voor een succesvol management- en kaartverkoopsysteem voor bioscopen met interactieve visuele diensten van de toekomst.

meer informatie